Allround facilitair medewerker

Ben jij ambitieus en minimaal 16 uur per week beschikbaar? Zoek je een werkgever die past bij jouw ambities? Look no further!

Cohedron is dé full-service provider voor de overheid in Nederland. Een zeer snelgroeiende organisatie die ruimte biedt aan jouw talent en enthousiasme. Wil jij echt impact maken en gedegen werkervaring opdoen? Dan hebben wij de vacature voor jou.

Voor ons hoofkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar collega’s die deel gaan uitmaken van ons facilitaire team. Je bent hét visitekaartje van onze organisatie. Met jouw enthousiaste en proactieve houding zorg je ervoor dat bezoekers én collega’s zich welkom voelen. In deze afwisselende functie ben je onder meer verantwoordelijk voor baliewerkzaamheden, het faciliteren en in goede banen leiden van onze trainingen op locatie en het verwelkomen en begeleiden van bezoekers. Ook ben jij degene die ervoor zorgt dat al jouw collega’s de juiste (IT) bedrijfsmiddelen ontvangen. Denk hierbij aan laptops en telefoons. Ook ondersteun je bij facilitaire projecten en evenementen. Je bent flexibel en krijgt zaken voor elkaar en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

In deze rol maak jij het verschil met je coöperatieve houding en sterke communicatieve vaardigheden. Gastvrijheid en klantvriendelijkheid zit in jouw DNA. Je vindt het leuk om met verschillende taken bezig te zijn en kan goed het overzicht bewaren. Daarnaast signaleer je verbeterpunten snel en pak je deze het liefst direct op.

Wil jij ons team komen versterken? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. We horen graag van je!

 

Robin Doorn: 06-57399979 – Robin@cohedron.nl

 

 

Bilge Tanyeri

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan