29 juli 2021

Cohedron breidt uit met Vanberkel Professionals

Utrecht, 29 juli 2021 – Cohedron heeft vandaag Vanberkel Professionals overgenomen. Dit is de eerste nieuwe overname die samen met moederorganisatie House of HR tot stand is gekomen. Met de toevoeging van Vanberkel Professionals verstevigt Cohedron haar marktpositie in de publieke sector met financieel specialisten binnen de Rijksoverheid. Vanberkel Professionals blijft onder de huidige naam en het huidige management verder opereren.-

Vanberkel Professionals levert financieel specialisten in de brede publieke sector waarbij zij zich richten op vijf focusgebieden: Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Woningcorporaties, Zorg en Onderwijs. Een flexibele organisatie met deskundige, betrouwbare en integere specialisten die samen met haar opdrachtgevers werkt aan de beste oplossing en helpt de betrouwbaarheid op het gebied van cijfers, processen en resultaten te borgen. Tevens beschikt Vanberkel Professionals over een Academy.

Jeroen Ekkel, CEO van Cohedron: “Wij zijn trots op de komst van Vanberkel Professionals binnen onze groep, een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland met een groot netwerk aan financiële specialisten binnen de Rijksoverheid. Door het optimaliseren van onze dienstverlening op het gebied van outsourcing, detachering en consultancy kunnen we nog beter bijdragen aan een solide overheid. Met deze overname geven we verder invulling aan onze buy-and-build strategie en toekomstvisie, dit dankzij de support en effort van House of HR.”

Bob van Berkel, Directeur van Vanberkel Professionals: “Elke verandering zie ik als een kans, maar deze is wel heel erg welkom. De ambities van Cohedron en die van Vanberkel Professionals sluiten bijzonder goed op elkaar aan. Met een enorme drive, veel positiviteit en vertrouwen zie ik de samenwerking en toekomst tegemoet.”

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.