7 juni 2022

Strategisch adviesbureau Sira Consulting onderdeel van Cohedron

Utrecht, 07 juni 2022 – Vandaag heeft Cohedron, full service provider voor de publieke sector, Sira Consulting overgenomen. Met deze uitbreiding verbreedt Cohedron haar dienstverlening naar opdrachtgevers bij de vertaling van complex beleid en regelgeving in werkbare oplossingen voor overheden, uitvoeringsorganisaties, bedrijven en burgers.   

Sira Consulting bestaat uit academisch opgeleide consultants met uiteenlopende achtergronden. Deze mix van expertisegebieden maakt dat de adviseurs van Sira Consulting haar opdrachtgevers bij de overheid optimaal kunnen bedienen en als strategisch sparringpartner worden gezien voor diverse, complexe maatschappelijke vraagstukken. De laatste jaren is het aantal complexe vraagstukken over beleid en regelgeving steeds verder toegenomen. Met een pragmatisch en inhoudelijk gedreven aanpak geven zij de opdrachtgevers inzicht in de maatschappelijke effecten, kosten, baten en regeldrukgevolgen bij nieuwe en bestaande wet- en regelgeving.

Peter Bex, Directeur Sira Consulting: “Met de overname door Cohedron zetten wij een belangrijke stap die past bij onze ambitie. Als onderdeel van Cohedron zijn wij in staat onze dienstverlening nationaal en internationaal verder te laten groeien. Wij zien dan ook  uit naar de samenwerking met de sterke bedrijven die zijn aangesloten bij Cohedron, in het bijzonder Vanberkel Professionals.”

Sira Consulting intensiveert met deze overname de samenwerking met Vanberkel Professionals. Vanberkel Professionals levert financieel en juridisch specialisten in de brede publieke sector waarbij zij zich richten op vijf focusgebieden: Rijksoverheid, Lokaal bestuur, Woningcorporaties, Zorg en Onderwijs.

 

Bob van Berkel, Directeur Vanberkel Professionals: “Wij verheugen ons op de komst van Sira Consulting als strategisch partner. Wij werken al lange tijd met Sira Consulting samen en kennen hun betrokkenheid bij de samenleving en de impact die zij met hun werk maken. Vanberkel Professionals heeft diezelfde gedrevenheid. Met de komst van Sira Consulting als strategisch sparringpartner vergroten wij specialistische kennis op het gebied van consultancy, verbreden wij onze dienstverlening en dragen wij graag ons steentje bij aan een betere maatschappij.”

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.