26 april 2022

Wyzer Academie versterkt positie als kennispartner met Agathos

Utrecht, 26 april 2022 – Wyzer Academie, onderdeel van Wyzer, is expert in het Sociaal Domein, Ruimtelijk Domein en bedrijfsvoering met opleidingen, trainingen, traineeships en masterships en al meer dan 30 jaar hét opleidingscentrum voor de (lokale) overheid en haar ketenpartners. Vanaf vandaag breidt Wyzer Academie het portfolio uit met een hoogwaardig kennisbedrijf dat zich mede richt op de ontwikkeling van (High) Potential programma’s binnen de overheid, Agathos.

Wyzer Academie is met ruim 1.600 medewerkers een van de grootste dienstverleners op het gebied van mensen, projecten en kennis binnen de overheid. Alle kennis en ervaring wordt geborgd in de Wyzer Academie.

Naast vakopleidingen krijgt het ontwikkelen van talent een steeds groter aandeel. Hiervoor breidt Wyzer Academie het portfolio uit met kennisbedrijf Agathos, specialist op het gebied van High Potentials (HPP’s) binnen de overheid. Daarnaast adviseert en traint Agathos beleidsmedewerkers, programmamanagers, projectleiders, procesmanagers, leidinggevenden en adviseurs, opererend vanuit een sterk netwerk van ervaren bestuurders, politici, wetenschappers, en journalisten.

Door de overname van Agathos ontwikkelt Wyzer Academie zich tot een nog sterkere kennispartner voor de overheid. Wyzer Academie en Agathos staan beide voor krachtige en praktijkgerichte opleidingen, trainingen, traineeships, masterships en High Potential programma’s van hoge kwaliteit, die voortdurend worden aangepast op basis van de laatste ontwikkelingen. Met het bundelen van de krachten neemt niet alleen de omvang van het trainingsaanbod toe maar kan ook een inhoudelijke verdiepingsslag gemaakt kan worden.

Karin Berends, Directeur Wyzer: “Ik kijk ernaar uit om samen met Agathos onze kennis en ervaring in te zetten om de (lokale) overheid sterker te maken op kennis innovatie en talentontwikkeling, zo wordt iedereen wyzer!”

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.