Onze diensten

Mensen voor resultaten voor mensen

Cohedron werkt resultaatgericht. Altijd met een scherp oog voor mensen. Altijd met hart voor de publieke zaak. Want wij geloven dat resultaten en mensen hand in hand gaan.

Wij bieden outsourcing, detachering, projecten en consultancy, voor gemeenten en publieke organisaties. Welke dienst ook nodig hebt, onze werkmaatschappijen hebben een toppositie in de markt.

 

Totaaloplossing

Het grote plaatje

De uitdagingen in het publieke domein staan nooit op zichzelf. Cohedron denkt daarom in totaaloplossingen voor gemeenten en publieke organisaties. De combinatie van onze werkgebieden maakt ons daarin een unieke full-service speler in Nederland. We geven strategisch advies en bieden capaciteit, kennis en technologie.

Wilt u vrijblijvend met ons in gesprek?

Bel of mail voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.

06 22112494
klaas-jan@cohedron.nl

Outsourcing

We zijn gespecialiseerd in outsourcing op het gebied van (persoonlijke) financiën en WMO- betalingen. Voor gemeenten nemen wij het voortouw in schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering. En zijn we verantwoordelijk voor het leveren van deze diensten aan burgers. Dit doen we efficiënt en kosteneffectief, dankzij onze eigen IT-systemen die processen snel en geautomatiseerd uitvoeren. Zo lossen we soms complexe problemen op praktisch niveau op.

Detachering | Projecten

Onze vakbekwame professionals werken binnen lokale gemeenten in heel Nederland. We hebben veel ervaren mensen met specialistische kennis, voor uiteenlopende domeinen. Die grote expertise maakt Cohedron een geliefde detacheerder voor gemeenten. En de directe impact op lokale publieke dienstverlening, maakt ons werk elke dag betekenisvol.

Onze bedrijven

Consultancy

We bieden advies en kennis aan gemeenten en publieke organisaties. Met maatwerkoplossingen, door gespecialiseerde professionals. Zo zijn we marktleider in digitale communicatie voor ruimtelijke ordening. En topexpert in sociaal medisch advies. Samen met onze opdrachtgevers creëren we slimme oplossingen voor morgen.

Onze bedrijven

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Wij denken graag met u mee.

Bel met 06 22112494 of mail naar klaas-jan@cohedron.nl voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.