Onze diensten

Mensen voor resultaten voor mensen

Cohedron werkt resultaatgericht en sociaal. Wij geloven dat resultaten en mensen hand in hand gaan. Dat doen we in 3 werkgebieden: outsourcing, detachering en consultancy. In elk van deze diensten hebben onze werkmaatschappijen een toppositie in de markt. En in de combinatie van deze werkgebieden is Cohedron een unieke speler in Nederland.

Totaaloplossingen

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Voor u. Voor uw klanten. Voor de inwoners.

Outsourcing

We zijn gespecialiseerd in outsourcing op het gebied van persoonlijke financiën. Voor gemeenten nemen wij het voortouw in schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering. En zijn we verantwoordelijk voor het leveren van deze diensten aan burgers. Dit doen we efficiënt en kosteneffectief, dankzij onze eigen IT-systemen die processen snel en geautomatiseerd uitvoeren. Zo lossen we soms complexe problemen op praktisch niveau op.

Detachering

Onze vakbekwame professionals werken binnen lokale gemeenten in heel Nederland. We hebben veel ervaren mensen met specialistische kennis, voor uiteenlopende domeinen. Die grote expertise maakt Cohedron een geliefde detacheerder voor gemeenten. En de directe impact op lokale publieke dienstverlening, maakt ons werk elke dag betekenisvol.

Consultancy

We bieden advies en kennis aan gemeenten en publieke organisaties. Met maatwerkoplossingen, door gespecialiseerde professionals. Zo zijn we marktleider in digitale communicatie voor ruimtelijke ordening. En topexpert in sociaal medisch advies. Samen met onze opdrachtgevers creëren we slimme oplossingen voor morgen.

Onze consultancybedrijven

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Wij denken graag met u mee.

Bel met 06 22112494 of mail naar klaas-jan@cohedron.nl voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.