Group Financial Controller Cohedron

Als Group Financial Controller Cohedron ben je verantwoordelijk voor de consolidatie en rapportage van onze 13 boutiques naar Cohedron en de verdere reporting naar moederbedrijf House of HR. Hierbij is het zaak om verantwoording te nemen over de datakwaliteit en deze, waar nodig, te verbeteren. Tevens ben je betrokken bij M&A van Cohedron en de post closing integratie in finance daarvan. Ook behoort de verdere optimalisatie en standaardisatie van het huidige finance proces en de jaarlijkse coördinatie audit (jaarrekeningen) tot jouw verantwoordelijkheden.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Cohedron. Aangenaam.

Cohedron staat voor de publieke zaak. Onze ruim 4.000 professionals helpen overheden en publieke organisaties om mensen beter van dienst te zijn. Dat doen we met outsourcing, detachering en consultancy. Met meer dan 30 jaar ervaring op uiteenlopende terreinen in het publiek domein. Cohedron is één groep van sterke bedrijven, ieder met zijn eigen expertise. We bestaan uit Wyzer, Future Communication, Human Capital Group, Argonaut, Zorg-Lokaal, EvenWerkt!, Newpublic, Vanberkel Professionals, Vijverberg Interim Juristen, Sira Consulting, Sqiq, Plangroep en Plangroep Financiële Services. Samen ondersteunen en adviseren we overheden, non-profit en bedrijven.

Cohedron is onderdeel van House of HR.

 

Wie zoeken wij?

Iemand met de juiste mindset en spirit! Wij krijgen dingen voor elkaar, zijn ambitieus en willen snel vooruit. Je bent proactief, kritisch en analytisch. Je kunt de control rol invullen door goede samenwerking en een mensgerichte benadering richting onze boutiques. Finance zit in al je haarvaten.

 

Bilge Tanyeri

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan