Mensen maken de wereld

Impact maken, door mensen centraal te stellen. In onze dienstverlening en in resultaten.

People-driven

Wij geloven in de energie van mensen en de kracht van partnership. We zijn professionals die van betekenis willen zijn. Dat doen we samen: met de mensen die bij ons werken, die met ons werken en de mensen voor wie wij werken: de klanten van onze klanten. Mensen maken de wereld.

Vanuit de inhoud vooruit

Wij denken en wij doen. Van strategisch tot operationeel. Onze professionals zijn specialisten in hun vakgebied. Deskundig en met beide voeten op de grond. En altijd met de blik naar voren. Wij stimuleren nieuwe ideeën en denken in mogelijkheden. Voor onszelf en onze opdrachtgevers. De toekomst ligt vooruit.

Voor resultaat

We zijn pas tevreden als doelen behaald zijn en ons werk vruchten afwerpt. Wij streven naar oplossingen die robuust en toekomstbestendig zijn. Mens- en resultaatgericht gaan samen. Gezonde organisaties dragen bij aan groei en welzijn van mens en maatschappij. Resultaat brengt ons samen verder.

Goed werk.
Voor mens, milieu en maatschappij.

Wij werken voor resultaten. Wij werken voor mensen. Het één kan niet zonder het ander. Cohedron gaat daarom voor kwaliteit in alles wat we doen. Zodat we meetbaar goed werk doen. Voor organisaties, mensen én de wereld waarin wij leven.

Kwaliteit

We bieden klanten oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. En helpen we onze medewerkers om zich gezond te blijven ontwikkelen. We bouwen die relaties op basis van kwaliteit. Cohedron heeft een ISO9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem, om de doelstellingen – op het gebied van klanttevredenheid, dienstverlening, risicobeheersing en privacy – te meten en te steeds weer te verbeteren. We leggen hierbij de lat hoog: deze maatregelen voldoen niet alleen aan de wet, maar ook aan onze eigen voorwaarden voor langdurige relaties.

Kwaliteitsbeleid Cohedron 2022
ISO9001 kwaliteitscertificaat Cohedron

Groei in expertise en technologie

Kennis staat nooit stil. We bouwen continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We ondersteunen daarbij onze werkmaatschappijen met onder meer een eigen opleidingsacademie en de ontwikkeling van eigen IT-systemen. Ook kijken we hoe we ons netwerk uit kunnen breiden. Door meer expertise in huis te halen. En door te investeren in platforms die ons werk efficiënter maken, zodat we al onze tijd en aandacht steken in dingen die écht het verschil maken.

Impact op milieu

De impact die we vandaag maken, heeft impact op de wereld van morgen. Wij hebben daarom ook een verantwoordelijkheid voor het effect van ons werk op het milieu. Cohedron werkt met een ISO14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem. Daarin staan concrete doelen en acties. Zo willen we in 2020 2% minder CO2-uitstoten en nemen we milieumaatregelen op het gebied van papierverbruik, afval, energieverbruik van gebouwen en de inkoop van kantoorartikelen. We nemen deze verantwoordelijkheid serieus: onze maatregelen gaan veel verder dan wat wet- en regelgeving voorschrijven.

Milieu- en energiebeleid Cohedron 2021
ISO14001 milieucertificaat Cohedron

ESG: in balans

Wij – Cohedron en haar werkmaatschappijen – werken volgens het ESG-principe. Dat betekent dat er, in de keuzes die we maken, altijd een optimale balans is tussen Milieu (Environment), Mens (Social) en behoorlijk Bestuur (Governance). Omdat we simpelweg geloven dat deze drie factoren niet zonder elkaar kunnen. Zo zorgen we voor een evenwicht tussen de belangen van de organisatie, medewerkers, klanten, milieu én maatschappij. Een balans die je terug ziet in de combinatie van gezonde financiën, een biologisch bedrijfsrestaurant, yoga en stoelmassages voor medewerkers en het programma voor milieubewust reizen.

Gelijke kansen en diversiteit

Bij Cohedron mag je een oordeelvrije en gelijke behandeling verwachten. Discriminatie en uitsluiting van mensen past niet bij ons en wij accepteren geen discriminatie, op welke grond dan ook. Deze – voor ons vanzelfsprekendheid – hebben we vanuit onze moederorganisatie Cohedron in een statement gevat. Hierin lees je ook dat we steeds stappen blijven nemen om nog inclusiever en diverser te worden. Met het statement dragen we bij aan een arbeidsmarkt zonder discriminatie, maar zorgen we ook actief voor een personeelsbestand dat net zo divers is als onze samenleving!

Beleid voor gelijke kansen en diversiteit

Social return

Cohedron gelooft in én-én. Dat er kansen liggen om én mensen én ons bedrijf vooruit te helpen. Bij een vacature kijken we daarom altijd of er kandidaten zijn, die nu een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We bieden hen de kans om werkervaring op te doen bij een van de werkmaatschappijen. Zo zijn al tientallen mensen weer aan de slag gegaan – binnen Cohedron of daarbuiten.

De full service partner voor gemeenten

  • Outsourcing
  • Detachering
  • Consultancy

Samen impact maken?

Onze werkmaatschappijen

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Wij denken graag met u mee.

Bel met 06 22112494 of mail naar klaas-jan@cohedron.nl voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.