Nieuws uit de groep

6 maart 2024

Cohedron versterkt ruimtelijk domein met kennis en expertise van BAG en WOZ

Cohedron heeft de detacheringsactiviteiten van xxllnc, specialist in het maken van slimme, schaalbare applicaties voor de (semi-)overheid, overgenomen. Hiermee versterkt Cohedron haar landelijke positie als full service provider bij de lokale overheid. Met deze overname voegen zij mensen en specialistische kennis van BAG en WOZ toe aan de bestaande dienstverlening van Wyzer, marktleider in de HR-dienstverlening in het gemeentelijk domein. Wyzer verbreedt hiermee haar dienstenportfolio richting gemeenten.
22 februari 2024

Wijziging besluit allocatie arbeidskrachten door intermediairs ivm invoering toelatingsstelsel

Redmore en Cohedron hebben samen via internetconsultatie gereageerd op het ontwerpbesluit tot wijziging van het Besluit allocatie arbeidskrachten door intermediairs in verband met de invoering van een toelatingsstelsel (Wtta).
9 november 2023

Wetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden

Samen met PowerHouse Redmore hebben wij gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via de internetconsultatie op het wetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden te reageren. Deze wet zal bepalen wie in de toekomst ZZP'er mag blijven en wie niet.
10 september 2023

Digitallstars. De nieuwe naam voor SQIQ.

Digital interim en consultancy bureau SQIQ gaat verder onder de nieuwe naam Digitallstars. Digitallstars is een toonaangevende speler in digitale groei en heeft een leading positie in de private sector. Sinds de toetreding tot onze groep heeft zij haar dienstverlening doorontwikkeld naar het publieke domein, waar het overheden helpt bij digitaliseringsvraagstukken. De nieuwe naam Digitallstars benadrukt de sterrenstatus van de digitale experts die Digitallstars vertegenwoordigt.
4 september 2023

Bart Bendel wordt de CLO van Cohedron

Utrecht, 4 september 2023 -  Cohedron breidt haar bestuur uit met de komst van Bart Bendel als CLO vanaf 1 september 2023. Sinds 2019 is Bart als externe ondernemingsrechtadvocaat actief betrokken geweest bij de groei van Cohedron door middel van acquisities en het opzetten van de corporate housekeeping. Hij heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en positie van Cohedron, gesteund door House of HR en grootaandeelhouder Bain Capital.
6 juli 2023

Galan Groep sluit zich aan bij Cohedron en biedt versterking in strategisch advies in de publieke sector

Vandaag heeft Galan Groep zich aangesloten bij Cohedron, full service provider voor de publieke sector. De Galan Groep is met haar maatschappelijke betrokkenheid, sterke reputatie als strategisch organisatieadviesbureau en haar positie in de publieke sector, onderwijs en zorg een logische en waardevolle toevoeging aan de familie van boutique organisaties die Cohedron verbindt.

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.