Nieuws uit de groep

7 juni 2022

Strategisch adviesbureau Sira Consulting onderdeel van Cohedron

Vandaag heeft Cohedron, full service provider voor de publieke sector, Sira Consulting overgenomen. Met deze uitbreiding verbreedt Cohedron haar dienstverlening naar opdrachtgevers bij de vertaling van complex beleid en regelgeving in werkbare oplossingen voor overheden, uitvoeringsorganisaties, bedrijven en burgers.
1 juni 2022

Cohedron bestendigt groei van juridische dienstverlening door overname Vijverberg Interim Juristen

Door veelal complexe (wijzigingen in) wet- en regelgeving en de toenemende druk op de arbeidsmarkt stijgt de vraag naar juridische professionals binnen de overheid. Met de overname van Vijverberg Interim Juristen kan Cohedron nog beter invulling geven aan deze vraag. Dit in nauwe samenwerking met Vanberkel Professionals.
26 april 2022

Wyzer Academie versterkt positie als kennispartner met Agathos

Vanaf vandaag breidt Wyzer Academie het portfolio uit met een hoogwaardig kennisbedrijf dat zich mede richt op de ontwikkeling van (High) Potential programma’s binnen de overheid, Agathos.
16 november 2021

Cohedron vergroot ruimtelijk domein met overname Bureau Brug

Cohedron heeft Bureau Brug, de verbinder tussen specialist en overheid, overgenomen. Dit is de tweede overname die samen met moederorganisatie House of HR tot stand is gekomen.
29 juli 2021

Cohedron breidt uit met Vanberkel Professionals

Cohedron heeft vandaag Vanberkel Professionals overgenomen. Dit is de eerste nieuwe overname die samen met moederorganisatie House of HR tot stand is gekomen.
24 juni 2021

House of HR neemt Cohedron over

Full-service provider voor publieke sector versterkt House of HR’s impact op Nederlandse markt House of HR, de Europese groep van HR servicebedrijven, neemt de Nederlandse holding Cohedron over, een leidinggevende groep van full-service dienstverleners voor de publieke sector.

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Wij denken graag met u mee.

Bel met 06 22112494 of mail naar klaas-jan@cohedron.nl voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.