Voor 17 miljoen mensen

Wij zijn Cohedron, aangenaam. We helpen gemeenten en andere publieke organisaties om mensen beter van dienst te zijn.

Wij zijn één familie van gespecialiseerde bedrijven in het publieke domein, die samen Nederlandse overheden en inwoners vooruit helpen. Op uiteenlopende terreinen, al meer dan 30 jaar lang. Met outsourcing, detachering en consultancy.

Onder het dak van Cohedron werken ruim 4.000 specialisten. Met expertise in onder meer het ruimtelijk en sociaal domein, financiën, sociaal-medisch advies, schuldhulpverlening, HR en communicatie. Professionals met een scherp oog voor mensen en hart voor de zaak. De publieke zaak.

Wij zijn Wyzer, Future Communication, Human Capital Group, Argonaut, Zorg-Lokaal, EvenWerkt!, Newpublic, Vanberkel Professionals, Vijverberg Interim Juristen, Sira Consulting, Sqiq, Plangroep en PFS. Samen zijn wij Cohedron. Aan de slag voor 17 miljoen mensen.

Cohedron. Voor de publieke zaak.


Cohedron is onderdeel van
House of HR.

Samen impact maken?

Onze werkmaatschappijen

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Wij denken graag met u mee.

Bel met 06 22112494 of mail naar klaas-jan@cohedron.nl voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.