Over Cohedron

Wij zijn Cohedron. Eén groep, verschillende sterke bedrijven. Elk met zijn eigen expertise. Met één gemeenschappelijke drive: om betekenisvolle impact te maken – op het leven en succes van mensen, organisaties, bedrijven en maatschappij. Dat is waar we voor opstaan en voor doorgaan.

Wij zijn Wyzer, Future Communication, Human Capital Group, Argonaut, Zorg-Lokaal, Vanberkel Professionals, Even Werkt!, Plangroep en Plangroep Financiële Services samen. Met ruim 2.000 professionals en meer dan 30 jaar ervaring bieden we outsourcing, detachering en consultancy aan overheden, non-profit en bedrijfsleven. Zo zijn we een full-service partner voor gemeenten, in onder meer schuldhulpverlening en het ruimtelijk en sociaal domein. En helpen we organisaties vooruit op het gebied van HR, communicatie, bewindvoering en finance.

Onze mensen

Jeroen Ekkel

CEO

Cohedron

Chris van Overbeeke

CFO

Cohedron

Albert Nijholt

Directeur

Zorg-Lokaal

Anne-Mieke de Peuter

Directeur

Plangroep

Bart Schöttelndreier

Directeur

Plangroep

Bilge Tanyeri

Office manager

Cohedron

Dorine Kuitenbrouwer

Marketing manager

Cohedron

Erik Backx

Concern controller

Cohedron

Goos Glazenburg

Directeur

Plangroep Financiële Services

Jaap van der Mark

Concern controller

Cohedron

Karin Berends

Directeur

Wyzer

Radboud van Hal

Directeur

Human Capital Group

Riana van Dam

Directeur

Argonaut

Rutger van der Laan

Directeur

Sqiq

Tjeerd de Wit

Holding controller

Cohedron

Wout Dekker

Directeur

Future Communication

Ingmar Uittenbogaard

Concern controller

Cohedron

Onze cultuur.

Overal in onze organisatie – holding én werkmaatschappijen – draait het om mensen. De mensen die bij ons werken en voor wie we werken. Voor hen boeken we resultaten, voor hen maken we betekenisvolle impact. Al 30 jaar doen we dat ruimdenkend, flexibel en deskundig, met oog voor alle stakeholders.

Wij zijn ondernemend
We moedigen nieuwe initiatieven en ideeën aan. En we kijken altijd naar nieuwe kansen, met nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe technologie.

Wij werken duurzaamheid
Betrokken en toekomstbestendig, voor mensen én milieu. We bouwen duurzame en zinvolle relaties en komen met oplossingen voor de lange termijn.

People first
Mensen maken onze organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan groei en persoonlijke ontwikkeling, maar staat we ook stil bij gezondheid, samenwerking en een goede balans tussen werk en thuis.

Samen impact maken?

Onze werkmaatschappijen

Financieel zorgverlener op het gebied van schuldhulpverlening, budgetbeheer en bewindvoering met als doel financiële problemen te voorkomen, signaleren en duurzaam aan te pakken.

Naar website

Levert (maatwerk) oplossingen voor capaciteitsvraagstukken binnen financiële instellingen. Met vakmensen en kennis van het veld vormen zij een meerwaarde voor onze partners.

Naar website

Sqiq verbindt en ontzorgt opdrachtgevers om hun digitale groeiambities waar te maken, geeft strategisch advies voor uiteenlopende vraagstukken en levert dé digital professional die past bij het werk dat gedaan moet worden.

Naar website

De partner voor HR gerelateerde vraagstukken op het gebied van functiewaardering, compensation&benefits, outplacement, interim HR en reorganisaties.

Naar website

Biedt grip op verantwoorde zorginzet voor gemeenten waardoor beter ingespeeld kan worden op administratieve en financiële processen rondom ingekochte zorg.

Naar website

Landelijk opererend specialist met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van sociaal medische advisering.

Naar website

Sterke publieke dienstverlener voor de (lokale) overheid die goed is voor iedereen. Voor mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Met kennis, richting en resultaat.

Naar website

Helpt organisaties die veranderingen willen doorvoeren of begeleiden. Veranderingen die impact hebben op de omgeving waarin mensen leven en werken.

Naar website