De Public Powerhouse

Over Cohedron

Wij zijn Cohedron. De Public Powerhouse. Eén groep, verschillende sterke bedrijven. Elk met zijn eigen expertise. Met één gemeenschappelijke drive: om betekenisvolle impact te maken – op het leven en succes van mensen, organisaties en de samenleving als geheel. Dat is waar we voor opstaan en voor doorgaan.

Wij zijn Wyzer, Future Communication, Human Capital Group, Argonaut, Zorg-Lokaal, Vanberkel Professionals, Sqiq, Plangroep en Plangroep Financiële Services samen. Wij bieden diensten op het gebied van outsourcing, detachering en consultancy.

Afzonderlijk en met elkaar bieden we (IT)oplossingen, capaciteit en kennis aan gemeenten en de private sector. Bij maatschappelijke vraagstukken in het ruimtelijk en sociaal domein, het overnemen van financiële administratieve processen en sociaal medische advisering.

Als kennispartner in HR, (digitale) communicatie en financiële zorg. Met meer dan 3,500 professionals en meer dan 30 jaar ervaring.

Cohedron is onderdeel van House of HR.

Onze cultuur.

Overal in onze organisatie – holding én werkmaatschappijen – draait het om mensen. De mensen die bij ons werken en voor wie we werken. Voor hen boeken we resultaten, voor hen maken we betekenisvolle impact. Al 30 jaar doen we dat ruimdenkend, flexibel en deskundig, met oog voor alle stakeholders.

Wij zijn ondernemend
We moedigen nieuwe initiatieven en ideeën aan. En we kijken altijd naar nieuwe kansen, met nieuwe vormen van samenwerking en nieuwe technologie.

Duurzaamheid
Betrokken en toekomstbestendig, voor mensen én milieu. We bouwen duurzame en zinvolle relaties en komen met oplossingen voor de lange termijn.

People first
Mensen maken onze organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan groei en persoonlijke ontwikkeling, maar staat we ook stil bij gezondheid, samenwerking en een goede balans tussen werk en thuis.

Samen impact maken?

Onze werkmaatschappijen

Taal

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Binnen Cohedron zijn we er voor de totaaloplossing. Heeft u een vraagstuk waar u niet uitkomt? Wij denken graag met u mee.

Bel met 06 22112494 of mail naar klaas-jan@cohedron.nl voor een afspraak met Klaas Jan Kwadijk, strategisch klantadviseur van Cohedron.