Plangroep Financiële Services

Opstarten compliance team voor de KNAB bank

Werkmaatschappij: Plangroep Financiële Services
Project: Opstarten compliance team voor de KNAB bank
Doel: Plaatsen van de juiste professionals
Duur project: Begonnen in januari 2020 en is ongoing

‘Help ons met het vinden van de juiste professionals’

Compliance is binnen de banken een gebied waarop wij ons focussen en waar we veel banken (ABN, Rabobank, ING & KNAB) geholpen hebben met het vinden van de juiste professionals. Zo had de KNAB bank een vraagstuk waarbij zij een heel nieuw compliance team moesten opstarten.

Aanpak

Het idee was om dat team te starten met een zestal ervaren CDD specialisten die vervolgens een plan en het beleid zelf konden bepalen, uitschrijven en uitvoeren. Dit zou moeten resulteren in een team van 35 man binnen 2 maanden. Wij zijn gevraagd om mee te helpen met dit vraagstuk.

Resultaat

We hebben KNAB voorzien van 5 senior specialisten. Deze hebben tot op de dag van vandaag een bepalende rol in dit project. Intussen hebben we in dat team ook weer 9 andere specialisten laten instromen en staat het totaal op 14 Senior Analisten die daar met het compliance team de beste resultaten laten zien ten opzichte van de andere bestaande teams binnen KNAB. Wegens dit succes gaan zij nu ook de achterstanden op het CDD van Aegon bank oppakken en dus zullen ze het team wederom met onze hulp gaan versterken!

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.