Learning & Development

Meer dan ooit heeft de overheid behoefte aan kritische professionals met een frisse blik. Wetgeving en beleid wordt steeds complexer en de druk op uitvoering van processen steeds groter. Dit vraagt om expertise binnen verschillende vakgebieden. Bij Cohedron begrijpen we dat.

Binnen Cohedron bieden we iedereen die werkzaam is óf wil zijn binnen de publieke sector een uitgebreid learning&development programma aan. Opleidingen en trainingen in verschillende vakgebieden voor mensen werkzaam bij de centrale overheid, lokale overheid, een gemeente of uitvoeringsinstantie.

Ben je net afgestudeerd? Kies dan voor een traineeship bij een van onze boutiques als perfecte start van je loopbaan. Ben je reeds werkzaam in de publieke sector, wil je je laten omscholen of je juist vakinhoudelijk of persoonlijk ontwikkelen? Kijk dan bij de boutiques die verschillende opleidingen aanbieden.

Dit is dé kans om je impact in de samenleving en maatschappelijke betrokkenheid nog verder te vergroten.

Traineeships

Geef je carrière een kickstart door aan de slag te gaan als trainee bij één van onze boutiques.

Heb je bijvoorbeeld een financiële, juridische studie achter de rug, wil je na je studie werkzaam zijn in de financiële zorgverlening als schuldhulpverlener of bewindvoerder of wil je je inzetten voor gemeenten in het ruimtelijk of sociaal domein?

Een traineeship is de perfecte start van je loopbaan. Je ontwikkelt je in twee jaar (de duur is afhankelijk van de boutique waar je een traineeship volgt) tot professional. Werken bij een opdrachtgever wordt gecombineerd met vakinhoudelijke trainingen, maar we kijken ook naar je persoonlijke wensen en talenten. Zo bouwen en werken we samen aan je carrière. We zorgen voor een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn en fouten mag maken. Dat zijn immers de beste lessen van de toekomst.

Opleidingen

Om klaar te zijn voor de uitdagingen van vandaag én morgen bieden we bij Cohedron een scala aan opleidingen aan. Zo leiden we jaarlijks meer dan 6500 cursisten op die werkzaam zijn – of willen zijn – binnen de publieke sector en organiseren we bijna 1000 opleidingstrajecten.

Heb je een financiële, juridische achtergrond? Ben je arts en wil je je opleiden tot verzekeringsarts? Zoek je uitdaging in de financiële zorgverlening? Werk je in het publieke domein maar kun je wel wat extra advies, training en ondersteuning gebruiken? Wil je onderdeel uitmaken van een high potential programma? Of ben je zij-instromer en wil je je laten omscholen? Dit kan allemaal.

Kijk snel welke opleidingen de verschillende boutiques aanbieden.

Dit is jouw kans om je impact in de samenleving en maatschappelijke betrokkenheid nog verder te vergroten!

Onze opleiders

Argonaut is een opleidingsinrichting voor de medische specialisatie “Arbeid en gezondheid, verzekeringsgeneeskunde”. Daarnaast verzorgt Argonaut geaccrediteerde opleidingen voor artsen en verzorgt Argonaut specifieke maatwerktrainingen op het gebied van de Wmo of Participatiewet bij gemeenten.

Het opleiden van onze professionals vinden wij erg belangrijk, omdat de wereld van financiële zorgverlening continu in ontwikkeling is. Bijvoorbeeld door marktontwikkelingen of veranderende wet- en regelgeving bij het uitvoeren van onze zorgverlening. Wij leiden onze mensen niet alleen op bij de start van hun carrière met een traineeship, maar het hele jaar door. Via een online opleidingsportal kan iedere werknemer zelf een opleiding of cursus kiezen die past bij de functie of persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier blijven wij altijd up tot date in de steeds veranderende wereld van financiële zorgverlening.

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.