Dit vinden wij belangrijk

Wij werken voor resultaten. Wij werken voor mensen. Het één kan niet zonder het ander. Cohedron gaat daarom voor kwaliteit in alles wat we doen. Zodat we meetbaar goed werk doen. Voor organisaties, mensen én de wereld waarin wij leven.

Opleiding via onze academies

Binnen Cohedron leiden we onze professionals op die werken óf willen werken bij de overheid en publieke organisaties. Met deze opleidingen vergroten wij onze gezamenlijke impact.

De cursussen, opleidingen en trainingen zijn van hoge kwaliteit, up-to-date en praktijkgericht. Het aanbod is groot en varieert van strategische ontwikkeling, persoonlijk leiderschap tot vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Toegespitst op het ruimtelijk en sociaal domein, de gezondheidszorg, jeugdzorg, business operations, finance en legal.

Groei in expertise & technologie

Kennis staat nooit stil. We bouwen continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We ondersteunen daarbij onze werkmaatschappijen met onder meer een eigen opleidingsacademie en de ontwikkeling van eigen IT-systemen. Ook kijken we hoe we ons netwerk uit kunnen breiden. Door meer expertise in huis te halen. En door te investeren in platforms die ons werk efficiënter maken, zodat we al onze tijd en aandacht steken in dingen die écht het verschil maken.

Samen mens & samenleving vooruit helpen?

Gelijke kansen & diversiteit

Bij Cohedron mag je een oordeelvrije en gelijke behandeling verwachten. Discriminatie en uitsluiting van mensen past niet bij ons en wij accepteren geen discriminatie, op welke grond dan ook. Deze – voor ons vanzelfsprekendheid – hebben we vanuit onze moederorganisatie Cohedron in een statement gevat. Hierin lees je ook dat we steeds stappen blijven nemen om nog inclusiever en diverser te worden. Met het statement dragen we bij aan een arbeidsmarkt zonder discriminatie, maar zorgen we ook actief voor een personeelsbestand dat net zo divers is als onze samenleving!

Kwaliteit & milieu

Cohedron hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit en heeft een ISO9001-gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Hierin staan doelstellingen op gebied van onder meer onze dienstverlening en klanttevredenheid. Ook neemt Cohedron haar verantwoordelijkheid op het gebied van milieu. In ons ISO14001-gecertificeerd milieumanagementsysteem staat geformuleerd hoe wij minder CO2 uitstoten en hoe wij milieumaatregelen hebben genomen op het gebied van papierverbruik, afval, energieverbruik en inkopen van kantoorartikelen.

Kwaliteitsbeleid Cohedron
ISO9001 kwaliteitscertificaat Cohedron
Milieu- en energiebeleid Cohedron
ISO14001 milieucertificaat Cohedron

Social return

Cohedron gelooft in én-én. Dat er kansen liggen om én mensen én ons bedrijf vooruit te helpen. Bij een vacature kijken we daarom altijd of er kandidaten zijn, die nu een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We bieden hen de kans om werkervaring op te doen bij een van de werkmaatschappijen. Zo zijn al tientallen mensen weer aan de slag gegaan – binnen Cohedron of daarbuiten.

Onze boutiques

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.