Opleiden en trainen

Binnen Cohedron trainen we professionals bij de overheid en publieke organisaties. Met deze opleiding vergroten wij onze impact! We geven cursussen, opleidingen en trainingen van hoge kwaliteit, die up-to-date en praktijkgericht zijn. Op het gebied van strategische ontwikkeling, persoonlijk leiderschap, vakinhoudelijke ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling (in ruimtelijk, sociaal domein, gezondheidszorg en jeugdzorg, business operations, finance en legal).

Onze opleiders

Argonaut is een opleidingsinrichting voor de medische specialisatie “Arbeid en gezondheid, verzekeringsgeneeskunde”. Daarnaast verzorgt Argonaut geaccrediteerde opleidingen voor artsen en verzorgt Argonaut specifieke maatwerktrainingen op het gebied van de Wmo of Participatiewet bij gemeenten.

Het opleiden van onze professionals vinden wij erg belangrijk, omdat de wereld van financiële zorgverlening continu in ontwikkeling is. Bijvoorbeeld door marktontwikkelingen of veranderende wet- en regelgeving bij het uitvoeren van onze zorgverlening. Wij leiden onze mensen niet alleen op bij de start van hun carrière met een traineeship, maar het hele jaar door. Via een online opleidingsportal kan iedere werknemer zelf een opleiding of cursus kiezen die past bij de functie of persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier blijven wij altijd up tot date in de steeds veranderende wereld van financiële zorgverlening.

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.