Wyzer

Wyzer Academie traint recruiters oordeelvrij te werken

Via de Wyzer Academie worden recruiters (herhaaldelijk) getraind over de vooroordelen die kunnen ontstaan tijdens een recruitmentproces. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat je onbedoeld goede kandidaten uitsluit of in strijd handelt met de wet?

Met het geven van deze training aan medewerkers die in hun werk te maken krijgen met het opstellen van vacatures, lezen van cv’s en het voeren van sollicitatiegesprekken leren we hen om oordeelvrij te werken. In de training wordt onder andere bewustwording, reflectie en communicatievaardigheden behandeld. Zo wordt elke vacature wordt vanuit de inhoud geschreven en elk cv en elke sollicitant op inhoudelijke kennis en vaardigheden beoordeeld.

De medewerkers volgen deze training bij indiensttreding en houden hun kennis en vaardigheden bij door de training minimaal eenmaal per jaar te herhalen. Op die manier borgen we dat we scherp blijven, op onszelf maar ook op elkaar, én blijven we werken volgens waarden die ons in de kern met elkaar verbinden. Dus wil je bij ons of met ons werken? Dan mag je bij Cohedron een oordeelvrije en gelijke behandeling verwachten. Discriminatie en uitsluiting van mensen past niet bij ons. Hiermee dragen we bij aan een arbeidsmarkt waar iedereen gelijke kansen krijgt.

Wil je extra informatie over het opstellen van vacatures? Het College voor de Rechten van de Mens helpt je een stukje op weg met de vacaturecheck: https://www.mensenrechten.nl/voorlichting/campagne/vacaturecheck

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.