4 september 2023

Bart Bendel wordt de CLO van Cohedron

 

Utrecht, 4 september 2023 –  Cohedron breidt haar bestuur uit met de komst van Bart Bendel als CLO vanaf 1 september 2023.

 

Sinds 2019 is Bart als externe ondernemingsrechtadvocaat actief betrokken geweest bij de groei van Cohedron door middel van acquisities en het opzetten van de corporate housekeeping. Hij heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en positie van Cohedron, gesteund door House of HR en grootaandeelhouder Bain Capital.

 

“De groei van afgelopen jaren gecombineerd met de groeiambities voor de toekomst vraagt om versterking van het bestuur. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de komst Bart Bendel als Chief Legal Officer, aldus CEO Jeroen Ekkel. De komende jaren zullen wij ons inzetten op verdere versterking en verbreding van onze dienstverlening voor de overheid. Dit doen we door te groeien in bestaande en nieuwe markten en door te blijven innoveren. Het borgen van de juridische kwaliteit in alles wat we doen is daarbij essentieel.” Bart zal verantwoordelijk worden voor juridische zaken, compliance, M&A en corporate housekeeping.

 

Bart Bendel is in 1999 begonnen als advocaat en heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk. Na als partner werkzaam te zijn geweest bij CMS en Lexence startte hij in 2015 BOLT Advocaten.

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.