6 maart 2024

Cohedron versterkt ruimtelijk domein met kennis en expertise van BAG en WOZ

Cohedron heeft de detacheringsactiviteiten van xxllnc, specialist in het maken van slimme, schaalbare applicaties voor de (semi-)overheid, overgenomen. Hiermee versterkt Cohedron haar landelijke positie als full service provider bij de lokale overheid. Met deze overname voegen zij mensen en specialistische kennis van BAG en WOZ toe aan de bestaande dienstverlening van Wyzer, marktleider in de HR-dienstverlening in het gemeentelijk domein. Wyzer verbreedt hiermee haar dienstenportfolio richting gemeenten.

Wyzer staat voor een duurzaam en toekomstgericht publiek domein, waarmee we de fundamenten leggen voor een sterker Nederland. Al meer dan 30 jaar versterkt Wyzer het publieke domein en de lokale overheid met een breed scala aan diensten waaronder advies, professionele ondersteuning en educatie via onze Academie. Vanuit verantwoord marktleiderschap werkt Wyzer intensief samen met het werkveld om complexe vraagstukken, strategische dossiers en operationele knelpunten in het publieke domein aan te pakken. Altijd met een scherp oog voor de uitdagingen van vandaag, morgen en in de toekomst.

Jeroen Ekkel, CEO van Cohedron: “Deze overname draagt bij aan ons doel om gemeenten nog beter te kunnen bedienen met onze dienstverlening. We zijn altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in groei en door expertise in huis te halen. Door de toevoeging van specialistische kennis binnen het team ruimte bij boutique Wyzer kunnen wij een nog betere bijdrage leveren aan gemeenten die uitdagingen kennen op het gebied van BAG en WOZ.”

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.