10 september 2023

Digitallstars. De nieuwe naam voor SQIQ.

Digital interim en consultancy bureau SQIQ gaat verder onder de nieuwe naam Digitallstars. Digitallstars is een toonaangevende speler in digitale groei en heeft een leading positie in de private sector. Sinds de toetreding tot onze groep heeft zij haar dienstverlening doorontwikkeld naar het publieke domein, waar het overheden helpt bij digitaliseringsvraagstukken. De nieuwe naam Digitallstars benadrukt de sterrenstatus van de digitale experts die Digitallstars vertegenwoordigt. Tijdens een exclusief event in het Olympisch stadion in Amsterdam werd de naam onthuld.

De digitale markt verandert continu. Om als organisatie voorop te kunnen blijven lopen, is het essentieel om op ieder moment de juiste expertise ter beschikking te hebben. Dat is wat Digitallstars haar klanten biedt. Ze beschikken over een hoogstaand netwerk van digitale experts met up-to-date kennis van de markt, trends en innovaties. Met haar dienstverlening speelt Digitallstars in op de stromingen van digitalisering en flexibilisering. Dankzij hun expertise op het gebied van flexibel werk, digitale groei en advisering helpen zij niet alleen Nederlandse multinationals en midden- en klein bedrijf met hun digitale uitdagingen, maar ook gemeenten, overheden en publieke instellingen.

Digitallstars is onderdeel van onze groep. Met de support van de holding en collega boutiques kan Digitallstars blijven investeren in digitale innovaties, haar dienstverlening optimaliseren en verder groeien in zowel de private als publieke sector. Digitallstars zet hiermee haar ambitie van de afgelopen 11 jaar extra kracht bij, om positieve impact op de digitale flexibele arbeidsmarkt in de komende jaren verder te kunnen vergroten.

 

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.