6 juli 2023

Galan Groep sluit zich aan bij Cohedron en biedt versterking in strategisch advies in de publieke sector

Utrecht, 06 juli 2023 – Vandaag heeft Galan Groep zich aangesloten bij Cohedron, full service provider voor de publieke sector. De Galan Groep is met haar maatschappelijke betrokkenheid, sterke reputatie als strategisch organisatieadviesbureau en haar positie in de publieke sector, onderwijs en zorg een logische en waardevolle toevoeging aan de familie van boutique organisaties die Cohedron verbindt.

De Galan Groep heeft al sinds 1979 als organisatieadviesbureau haar wortels in de Nederlandse samenleving. Met een breed palet aan diensten en expertises, waaronder ook executive search en interim management, helpt de Galan Groep opdrachtgevers complexe zaken hanteerbaar te maken, zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven. GalanNXT, bestaande uit de nieuwe generatie adviseurs, en Bright & Company, dat zich richt op people strategy, organisatietransformatie en HR-effectiviteit maken ook onderdeel uit van de Galan Groep.

Het aansluiten bij Cohedron biedt de Galan Groep de mogelijkheid om haar diensten door te ontwikkelen en de door haar geboden kwaliteit in de toekomst te borgen. Zo zorgt bijvoorbeeld een samenwerking met andere boutique organisaties binnen de Cohedron familie voor een directe toegang tot expertises op het juridische en financiële vlak. Daarnaast maakt de aansluiting bij Cohedron een snelle interne professionalisering mogelijk door de versterking op ondersteunende diensten.

Jeroen Ekkel, CEO Cohedron: “De Galan Groep heeft ruime ervaring in de publieke sector op strategisch, bestuurlijk en managementniveau en aandacht voor zowel strategievorming en implementatie. Binnen onze groep vervullen zij hiermee een unieke positie op de reeds bestaande product gebonden consultancy diensten. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met andere boutiques om de uitdagingen waar de overheid vandaag de dag voor staat duurzaam op te lossen. We delen een maatschappelijke verantwoordelijkheid en visie waarbij we gaan voor kwaliteit in alles wat we doen om meetbaar en zichtbaar impact te kunnen maken op de samenleving.”

Hendrik van Moorsel, Bestuurder Galan Groep: “We kijken uit naar de aansluiting bij Cohedron. De samenwerking met Cohedron biedt ons veel voordelen. We kunnen onze dienstverlening duurzaam door ontwikkelen en een versnelling aanbrengen in het realiseren van onze ESG doelen. Ook worden we nog aantrekkelijker voor topprofessionals, associates en aanstormend talent, die een uitdagende werkomgeving zoeken met veel autonomie en topopdrachten.”

Taal

Search button

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan

Wil jij van betekenis zijn in je werk?

Klik hier voor een baan bij een van onze boutiques.